Sedumdak prijzen

Dat een sedumdak mooi is en bijdraagt aan een beter milieu, daar zijn we inmiddels wel van overtuigd. Maar wat gaat zo’n dak je nou kosten? Welke sedumdak prijzen kun je verwachten voor de verschillende systemen en hoe bereken je het totaalbedrag van je investering? Dat is natuurlijk afhankelijk van het systeem dat je kiest, van of je het laat doen of dat je het zelf legt en van welke leverancier je het pakket afneemt. Kortom, misschien best lastig, maar je kan van te voren wel een aardige schatting maken.

Sedumdak prijzen verschillen per leverancier en per systeem

Om achter de prijzen van de verschillende leveranciers te komen, kun je het beste een paar offertes aanvragen. Belangrijk is dat je de afmetingen van het dak en het gewenste systeem doorgeeft. Je krijgt dan, per leverancier, de prijs per vierkante meter en het bedrag van de totale kosten van je sedumdak.

Op de pagina sedumdak prijzensedumdak offerte’ kan je aangeven dat je offertes wilt ontvangen en wij regelen dan de rest voor je. Natuurlijk is er een groot prijsverschil tussen de verschillende systemen die je kunt hanteren voor de aanleg van een sedumdak. Hieronder geven we je een overzicht met de prijs per vierkante meter per systeem. Maar, let op! Dit zijn richtprijzen; het is een marge waarbinnen de prijs meestal ligt. Bovendien gaan we uit van complete pakketten, als je alle onderdelen zelf los gaat kopen kan het zijn dat je goedkoper of juist duurder uitkomt.

  • Zelf inzaaien: € 17,50 tot € 30,-. De meeste pakketten zijn compleet en omvatten beschermdoek (wettelijk verplicht voor een groendak), drainagelaag, substraat (2 zakken van 20 kg/m2) en de sedumstekjes (100 gr/m2).
  • Sedumtapijt: € 30,- tot € 50,-. Complete pakketten, prijs is ook afhankelijk van de mate van helling van het dak.
  • Sedumcassettes: € 45,- tot € 60,-. Complete pakketten, prijs afhankelijk van hellingshoek van het dak.

Gratis offerte