Sedumdak offerte

Een sedumdak (laten)  aanleggen is een hele investering. Daarom is het slim om prijzen van verschillende leveranciers en de verschillende pakketten te vergelijken. Vraag daarom bij meerdere leveranciers bij jouw in de buurt een vrijblijvende offerte aan. Let bij het vergelijken van de offertes op een aantal punten:

  • Welke materialen zijn er bij de offerte inbegrepen
  • Hoeveel manuren worden er gerekend
  • Wat zijn de prijzen van de materialen en de manuren
  • Wordt er garantie gegeven en hoelang
  • Komt men gratis opmeten of moet je daarvoor betalen

Natuurlijk is het voor de leverancier belangrijk om de juiste afmetingen van het dak te weten om een accurate offerte op te kunnen stellen. Vaak komt de leverancier aan wie u de klus gaat uitbesteden ook nog eens langs om, voor aanvang van het werk, zelf het dak precies op te meten. Maar ook indien je zelf het sedumdak gaat maken en alleen offerte vraagt voor het materiaal moet je natuurlijk precies de afmetingen van het dak weten.

Vraag hier gratis meerdere offertes aan!Sedumdak offerte

Heb je zoiets nog nooit eerder hebt gedaan en weet je niet zoveel van groendaken af? Dan kan je het aanvragen en vergelijken van de offertes een hele klus op zich zijn. Daarom kan je op deze pagina met één klik offertes aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat er bij meerdere partijen een sedumdak offerte wordt aangevraagd en sturen je deze, direct als ze binnenkomen, toe. Zo wordt het allemaal een beetje eenvoudiger!


Gratis offerte