Sedum webshop

Wil je zelf een sedumdak aanleggen, dan wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk je materiaal aanschaffen. De eenvoudigste manier om dat te doen, is het online te bestellen bij een sedum webshop. Je krijgt dan alles wat je nodig hebt snel thuisbezorgd en kunt dan meteen aan de slag!

Goed opmeten

Om niet te veel, te weinig, of verkeerde producten te bestellen, is het belangrijk dat je van te voren goed geïnformeerd bent over de verschillende systemen om een groendak met sedum aan te leggen. Welk systeem het beste is, is afhankelijk van je eigen voorkeur, je budget en je mate van geduld. Zelf inzaaien is namelijk heel goedkoop, maar je moet dan al gauw zo’n anderhalf tot twee jaar wachten voordat het dak volledig is dichtgegroeid. Sedumpakketten met matten of cassettes zijn wat dat betreft leuker; na het leggen heb je meteen optimaal resultaat. Maar ja, daar betaal je dan ook voor!Sedum webshop

Naast het bepalen van je keuze voor het systeem, moet je ook heel goed je dak opmeten. Een gewoon vierkant of rechthoekig oppervlak is natuurlijk makkelijk, maar de meeste daken hebben wel extra hoekjes en gaatjes, of er vallen juist stukken weg door een dakraam, schoorsteen of binnenplaats. Even goed opletten en uitrekenen dus!

Heb je deze twee punten nauwkeurig bepaald; het benodigde aantal vierkante meters en het systeem, dan is bestellen bij de sedum webshop nog een fluitje van een cent!


Gratis offerte